David M. Raab, oprichter en CEO van het internationaal opererende Customer Data Platform Institute, een keynote presentatie verzorgen tijdens de DDMA Data Dag over de staat van de CDP markt wereldwijd en in Europa

AMSTERDAM, 15-Nov-2018 — /EPR INTERNET NEWS/ — Marketeers hebben vandaag de dag meer data tot hun beschikking dan ooit, maar worstelen om ze te combineren tot een bruikbare vorm. Customer Data Platform (CDP) technologie belooft dit probleem op te lossen in de vorm van makkelijk te implementeren systemen, die alle klantdata combineren en delen. Maar de vraag die marketeers, IT’ers en executives zich terecht stellen is: kan een CDP echt die beloften waarmaken?

Op 23 januari 2019 hosten het Customer Data Platform Institute (CDPI) en Squadra Group de intensieve marketing workshop, “Making the Most of Customer Data Platforms,” om die vraag te beantwoorden en deelnemers mee te nemen in een deep dive in deze, zich zeer snel ontwikkelende, martech sector, die begin 2019 naar verwachting de €200 miljoen omzet in Europa zal overtreffen.

De workshop zal plaatsvinden in Seats to Meet Utrecht CS (Hoog Catharijne) van 12.00 uur tot 18.00 uur en zal geleid worden door David M. Raab, oprichter en CEO van het internationaal opererende Customer Data Platform Institute. De dag erna zal hij ook een keynote presentatie verzorgen tijdens de DDMA Data Dag over de staat van de CDP markt wereldwijd en in Europa.

SOURCE: EuropaWire

Leave a Reply